Lauwersmeer.com stopt

Beste vogelaars,

Na ruim 15 en een half jaar hebben Gert en ik besloten per 1 september 2015 te stoppen met de site www.lauwersmeer.com. In deze periode hebben we met veel passie en inzet geprobeerd de site zo actueel mogelijk te houden en daarmee het vogelskijken in Noord Nederland te stimuleren.

Echter de laatste tijd kostte het vooral mijzelf (Rommert) steeds meer moeite dit op te brengen. Ik heb simpelweg geen zin meer om 1,5 uur per dag achter de computer te kruipen om de site bij te houden. De afgelopen jaren is er veel veranderd in mijn leven. Ik ben getrouwd met Anke, samen hebben we een huis gekocht en twee prachtige zonen gekregen: Thieme en Hidde. Ook heb ik sinds kort een nieuwe baan als Rayonbeheerder welke veel energie vergt.

De site blijft wel in de lucht als een naslagwerk en database waarin nog erg veel info is te vinden. Het enige wat we nog gaan bijhouden zijn de ranglijsten en ook blijven nieuwe reisverslagen altijd welkom en up-to-date. Natuurlijk kan iedereen zijn eigen smoelenboek pagina nog aanmaken en bijhouden. Per 1 september houden we dus wel op met de actuele waarnemingen en foto’s.

Ter afsluiting houden we voor het laatst een beroemd en beruchte mysterybird-competitie!! Het is een versnelde competitie waarin we 5 foto's in 2 weken drukken. Waarna er nog eens 5 mystery foto's volgen waarvoor jullie weer 2 weken de tijd krijgen om deze te beantwoorden. De winnaar krijgt behalve eeuwige roem ook een erg leuke prijs!

Tot slot wil ik jullie heel erg bedanken voor alle ingezonden waarnemingen, foto's en andere zaken waarmee we de site hebben kunnen vullen. Ook iedereen bedankt voor de leuke reacties!

Onze sponsors van deze website wil ik bedanken voor de jarenlange steun. Dankzij deze sponsors hebben we de afgelopen 15˝ jaar de website kunnen onderhouden.

Mijn vader wil ik bedanken voor het veelvuldig bijhouden van de waarnemingen! Jacob Bosma (frl) bedankt voor het bijhouden van de waarnemingen tijdens mijn vakanties en Roef Mulder en Jan Bisschop bedankt voor het maken van alle mysterybird-competities.

In het bijzonder wil ik mijn broer Gert bedanken, met hem heb ik deze site gemaakt en draaiende gehouden.

Hartelijke groeten en tot ziens in het veld!

Rommert Cazemier.